ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΑΟ ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
Συνεχίζοντας η ομάδα της Ελλοπίας (του πιο μικρού χωριού της Βοιωτίας, που καταφέρνει να κατέχει θέση στον πίνακα των ομάδων Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΒ).

 να προβάλει ως πρωταρχικό και κυρίαρχο στόχο, την προαγωγή και ανάδειξη των αρχών και αξιών του Ερασιτεχνικού Αθλητικού πνεύματος, αποφάσισε να αγωνιστεί εκ νέου στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας

Η μη ύπαρξη σύγχρονων γηπεδικών εγκαταστάσεων
 (αποτέλεσμα της αδιαφορίας; της ανικανότητας; όλων των βαθμίδων της πολιτείας διαχρονικά) καθιστά αδύνατη την συμμετοχή της στην Α΄ Κατηγορία, στην οποία ανήλθε την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Ανανεώνοντας και ολοκληρώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό (αθλητές-ποδοσφαιριστές) όπου κυριαρχεί το στοιχείο της νεαρής ηλικίας (9 ποδοσφαιριστές 14-17 ετών, από Ελλοπία και Ξηρονομή), το Διοικητικό Συμβούλιο, ανέθεσε την ευθύνη της προγύμνασης - προπόνησης αλλά και της αθλητικής παιδαγωγικής διαμόρφωσης των ποδοσφαιριστών, στον παλαίμαχο άσσο των Βοιωτικών γηπέδων, αλλά και καταξιωμένο προπονητή (2θλητής με τον Επαμεινώνδα Λεύκτρων 2011-2012) κ Άγγελο Κυριάκου.

Όλη η οικογένεια του Α.Ο ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΥ εύχεται σε όλα τα Αθλητικά Σωματεία, ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. Υγεία σε όλους τους Αθλητές, Προπονητές και Φίλους του ποδοσφαίρου και επαναφέρει στο προσκήνιο, τα βασικά συνθήματα: ΟΧΙ στην ΒΙΑ μέσα και έξω από τα γήπεδα, ΟΧΙ στον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τους Κοινωνικούς αποκλεισμούς, ΟΧΙ στα ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ και στα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!
Και ασφαλώς ΟΧΙ στον παραγοντισμό, τον κύριο υπεύθυνο της κατάντιας του ποδοσφαίρου στην χώρα μας.             
                                                                             
                                                                το Δ.Σ

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply