ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Συνεχιζει στη SUPER LEAGUE ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ενας Λεβαδειακός που δεν το έβαλε κάτω νίκησε 4-3 τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς «φωτιά» και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν –ως 7ος- του στη Superleague.
Για τους Βοιωτούς, σκόραραν οι Μελισσάς (23΄), Βασιλείου (48΄),Ναπολεόνι (87΄) και Μαχαίρας (92'), ενώ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», που μπαίνει στα πλέι οφ τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, δύο γκολ πέτυχε ο Αθανασιάδης (21΄ και 83΄) κι ένα ο Ιβιτς (78΄).
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21΄, όταν ο Λαζάρ βρήκε ωραία τον Αθανασιάδη και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Στρατηλάτη, όμως η «απάντηση» των γηπεδούχων ήταν άμεση. Δύο λεπτά αργότερα ο Χαλκιάς έχασε τη μπάλα σε σέντρα του Ναπολεόνι και ο προωθημένος Μελισσάς με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Ακολούθησε ένα καλό σουτ του Παναγιωτούδη (28΄) το οποίο εξουδετέρωσε δύσκολα ο Στρατηλάτης, για να κλείσει το ημίχρονο με μία καλή ευκαιρία για τον Λεβαδειακό στο 42΄, όταν ο Χαλκιάς απέκρουσε το σουτ του Κόρμπου.
Οι Βοιωτοί πήραν το προβάδισμα στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, και συγκεκριμένα στο 48΄, με ωραίο δυνατό σουτ του Βασιλείου έξω από την περιοχή, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα, με τον Αθανασιάδη να μην καταφέρνει από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες με Γκαρσία και Γεωργιάδη και τελικά ισοφάρισε στο 78΄ με σουτ του Ιβιτς. Οι Θεσσαλονικείς πήραν μάλιστα και προβάδισμα στο 83΄ με τον Αθανασιάδη, που σκόραρε από κοντά μετά από κεφαλιά του Παπάζογλου και απόκρουση του Στρατηλάτη, αλλά φαίνεται πως... βιάστηκαν να πανηγυρίσουν. Στο 87΄ από γύριμα του Πόποβιτς ο Ναπολεόνι ισοφάρισε και η μεγάλη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 92΄, με τον Μαχαίρα να χαρίσει τη νίκη στο Λεβαδειακό (4-3).
Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος):
Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μεντί (86΄ Μάνο), Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Βασιλείου, Ζησόπουλος (59΄ Μαχαίρας), Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Λισγάρας, Μελισσάς (74΄ Αλεξίου)

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι):
Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (74΄ Παπάζογλου), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Παναγιωτούδης (62΄ Ιβιτς), Πάμπλο Γκαρσία, Λαζάρ (46΄ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης, Φωτάκης, Νιμανί

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply