ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Πηρε πιστοποιητικο ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και εχει μεγαλες δυνατοτητες να συμμετεχει στην SUPER LEAGUE


Στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής θ' αγωνίζονται εκτός του Ηρακλή και ο Εθνικός, ο Ιωνικός, τα Τρίκαλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Ρόδος, ο Παναιγιάλειος, η Ηλιούπολη και ο Εορδαϊκός, μετά από απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ στο «κόκκινο» βρίσκεται και ο Διαγόρας. Η Επιτροπή απέκλεισε, από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της παραπάνω ομάδες, με την απόφαση της να μην δώσει πιστοποιητικό συμμετοχής.
Αντίθετα, πιστοποιητικό πήραν Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκός, ενώ αναβολή  πήρε η υπόθεση της Λάρισας.
Ήδη Παναιγιάλειος και Ρόδος έχουν δηλώσει συμμετοχή στη Δ' Εθνική, ενώ ο Εορδαϊκός ίσως δεν καταφέρει να δηλώσει ούτε εκεί, καθώς δεν υπάρχει ενεργή διοίκηση αυτή τη στιγμή. Οσο για τις υπόλοιπες ομάδες που δεν πήραν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, είχαν ήδη τιμωρηθεί από την Επιτροπή Εφέσεων με υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία, λόγω πλαστών ενημεροτήτων.
Αντίθετα, ο Διαγόρας πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 3/10, αλλά φαντάζει δύσκολο να προλάβει τις προθεσμίες. Προθεσμία πήρε και ο Ηλυσιακός μέχρι την Παρασκευή 30/9, προκειμένου να μετατραπεί σε ΤΑΠ για να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς σήμερα το πρωί μεταβιβάστηκαν στους ανθρώπους της ομάδας οι 120.000 μετοχές.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply